Een essentiële taak om het gazon gezond te houden, is er voor zorgen dat droge en dode bladeren regelmatig worden weggehaald, om vorming van mos en schimmel op het gras te voorkomen. STIGA bladblazers en bladzuigers zijn krachtig, innovatief en lichtgewicht om deze klus gemakkelijk en snel te klaren. Dankzij de uitstekende gewichtsverdeling en precieze luchtstroom wordt luchtverspreiding voorkomen. In combinatie met de mogelijkheid om over te schakelen naar de opzuigfunctie zijn deze machines de ideale partner om je tuin net en gezond te houden.

Hogedrukreinigers van STIGA zijn met hun gemakkelijk toegankelijke knoppen, ergonomische handgrepen en geïntegreerde accessoires ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Alle hogedrukreinigers hebben een uiterst stabiel ontwerp, zodat u er veilig mee kunt werken zonder risico op omvallen.

Om bladeren, grassnippers, stof en vuil van je oprit en tuinpaden te verwijderen zijn er de handige STIGA veegmachines. Met keuze tussen een manuele of gemotoriseerde machine, kies je dus of je liever zelf duwt in alle stilte of voor grote en veeleisende oppervlakken de kracht nodig hebt van een zelftrekkend model. Dankzij de roterende borstels en de opvangbak maak je elk hard oppervlak uitstekend proper met de minste moeite.