Met een STIGA heggenschaar heb je een krachtige, betrouwbare en efficiënte machine om een grote of kleine haag of struik netjes bij te snoeien. De ergonomische handgreep gecombineerd met het anti-vibratiesysteem zorgen voor een minder belasting van de armen en schouders, waardoor je langer in alle comfort kunt werken. STIGA biedt draadloze heggenscharen op batterij of benzine en elektrische modellen met snoer. Dankzij de dubbelzijdige messen krijgt u een kwalitatief top snoeiresultaat.

STIGA kettingzagen zijn evenwichtige machines, ontworpen om het werk lichter en minder belastend te maken, of het nu algemeen onderhoud in de tuin is, zagen van boomstronken of snoeien van bomen. Een STIGA kettingzaag is uitgerust met ergonomische handgrepen en een trillingsdempend systeem zodat je kunt werken in alle comfort. Het assortiment omvat batterijaangedreven en elektrische kettingzagen, alsook modellen met benzinemotor. Er is ook een ruim assortiment accessoires en toebehoren voor het onderhoud en gebruik van deze machines: van veiligheidskledij tot, ketting, zwaard, olie, vijlen, enz.

Wanneer je voor snoeiwerk in je tuin normaal een ladder nodig hebt, zijn er de veelzijdige en lichte STIGA multitools voor jou. Deze draadloze machines zijn in lengte verstelbaar om te snoeien op hoogte en uit te rusten met diverse hulpstukken. Zo wissel je van accessoire om verschillende tuinklussen uit te voeren met dezelfde machine.

Met de Stiga Bio Silent 2500 maak je binnen no time korte metten met je tuinafval. Deze hakselaar heeft een borstelloze 2500 watt motor die maximaal 2850 toeren per minuut maakt. De snelle vultrechter en praktische stop zorgen voor eenvoudig vullen en een snelle materiaaldoorvoer. Takken tot 40 millimeter worden eenvoudig geplet en versnipperd door de wals met 8 messen. Je verzamelt deze snippers in de meegeleverde 60 liter opvangbak. Dankzij het frame en de robuuste wielen staat hij stevig en is hij tegelijkertijd zeer mobiel. Je tuin aan kant maken wordt met de Bio Silent 2500 zo een stuk gemakkelijker.